Bezoek nu de heidevelden van de Schoorlse Duinen

Van half augustus tot en met half september kun je de mooiste heidevelden in de Schoorlse Duinen vinden. Dit jaar was het moment van bloeien zelfs nét iets eerder. Benieuwd waar je heen moet om deze prachtige heidenvelden te zien op z'n mooist te zien? Lees dan snel verder!

Wandelroute Duinheidewandeling

Tijdens deze wandelroute kom je langs prachtige heidevelden en krijg je de kans om andere mooie natuurverschijnselen in de Schoorlse Duinen te verkennen. Ontdek hieronder de route en begin snel met je avontuur!


Tip: Neem ook je camera mee, want plaatjes van dit uitzicht wil je blijven terugkijken!

Lees meer

De Schoorlse Zeeweg



Wanneer je het bos uitfietst bij de Schoorlse Duinen, kom je op een open vlakte waar je direct de prachtige heidevelden ziet. Het uitzicht is indrukwekkend en maakt de fietsrit naar het strand zeker uniek! Hierdoor is het écht een aanrader om naar Schoorl aan Zee te fietsen en te genieten van de mooie uitzichten.

Aan het strand kun je dan lekker plaatsnemen bij Strandpaviljoen Paal 29 voor een heerlijke kop koffie of een verfrissend drankje. 






Belangrijke zaken voordat je op pad gaat!

Tijdens je wandeling zijn er een aantal dingen die handig zijn om aan te denken. Hieronder hebben wij een aantal do's en don'ts voor je op een rijtje gezet. 


Do's: 

  • Neem een camera mee.
  • Neem een grote fles water mee.
  • Neem voldoende zonnebrand mee.
  • Trek je beste wandelschoenen aan.


Don'ts:

  • Afwijken van de aangegeven paden. Zorg ervoor dat je op de paden blijft en bescherm zo de heidevelden. 

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je geniet van de al het moois dat je onderweg tegenkomt!







Wat te doen na je wandeling? 

Na je wandeling is het heerlijk om even bij te komen op één van de gezellige terrassen. Benieuwd waar je de beste plekjes kunt vinden? In ons zomerse terrassenblog vind je een overzicht van een aantal leuke terrassen waar je kunt genieten van een heerlijk drankje en hapje in de zon of juist in de schaduw onder een parasol. Bekijk het hieronder en laat je inspireren!

Meer informatie