Zomerse terrassen

Het is bijna zomer! Heb jij zin om met jouw familie of vriendinnen een hapje of drankje te doen op het zomerse terras? Bekijk hier welke terrassen Duindorp Schoorl te bieden heeft.

JOOP Schoorl

JOOP is een fantastische coffeebar & lunchcafé onderaan het klimduin in Schoorl. Er heerst een laagdrempelige sfeer met verse koffie, juices en lemonades. Het team bakt iedere dag alle taarten en koeken zelf. Bij Joop serveren ze de ontbijt-, lunchkaart de gehele dag en je kan de dag afsluiten met een snack voor bij de borrel.

Meer informatie

WideWood

Bij WideWood, gelegen in het hart van Schoorl, kun je genieten van heerlijke ontbijt-, lunch- en borrelgerechten op hun prachtige terras. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een smakelijke maaltijd na een fantastische fietstocht of wandeling door de adembenemende Schoorlse Duinen.

Meer informatie

De Bokkesprong

De Bokkesprong is een heerlijk, gezellig restaurant om tot rust te komen. Het is gesetteld in een authentieke stolpboerderij in Groet. Kom na een wandeling in het mooie duingebied langs bij de Bokkesprong langs voor een heerlijke lunch of borrel op het terras! Ook 's avonds kan kun je genieten van een smakelijk, verrassend diner met uitzicht op het polderlandschap.

Meer informatie

Restaurant Hotel Merlet & Grand Café Bourgogne

Bij Restaurant Hotel Merlet kun je heerlijk vertoeven op twee terrassen. In het Grand Café kun je genieten op het voorste terras, waar je kunt smullen van een heerlijke lunch of diner in de bistro.

In het restaurant dineer je in de prachtige tuin met uitzicht op het weiland, waar je kunt genieten van een voortreffelijke Michelinster-lunch of -diner.

Meer informatie

Lekker Puh

Restaurant Lekker Puh is het adres voor lunch of diner. Het is van goede kwaliteit en is altijd gezellig. Het restaurant heeft een mooi en groot terras waar je in het zonnetje van je drankje kan genieten.

Ze hebben altijd een royale keuze uit de lekkerste vlees en vis gerechten. Lekker Puh is gevestigd in het gezellige plaatsje Groet aan de rand van Nederlands mooiste duingebied, op slechts 20 minuten loopafstand van zee en strand.

Meer informatie

Strandpaviljoen Struin

Strandpaviljoen Struin is gelegen aan de rand van het strand van Camperduin. Geniet op het uitnodigende terras van een verrukkelijke lunch, terwijl je prachtig uitzicht hebt over het strand en de zee. Kortom ultiem genieten met prachtig uitzicht over de kust.

Meer informatie

Honky Tonk

Honky Tonk is gelegen aan het Schoorlse klimduin. Dé plek waar je naar toe gaat na een goede boswandeling voor een lekkere verwenkoffie of een heerlijke lunch. Met mooi weer, genieten op het verwarmde terras met uitzicht op het klimduin waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. En dan hebben zij ook nog een meer dan 100 jaar oud aperitiefcafé en een kunstzinnig restaurant waar onze keukenbrigade uitsluitend met verse producten werkt. 

Meer informatie

Zilte Zoen

Aan de voet van het klimduin in het centrum van schoorl, tref je restaurant Zilte Zoen Schoorl. Elk seizoen heeft hier haar eigen sfeer. Herkenbaar voor jong en oud, oude en nieuwe herinneringen worden hier herenigd. Na een dag wandelen of fietsen door het mooie duingebied blijf je natuurlijk nog even (na)genieten op het mooie terras of in het restaurant.

Meer informatie

Ontdek meer terrassen

Verder zijn er nog veel meer leuke restaurants met prachtige terrassen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij een van de strandpaviljoens voor prachtig uitzicht op het strand of neem hier een kijkje voor het volledige restaurant aanbod. 

Meer informatie